Specialtransporter

Enten, eller ????

Enten er der vel ikke noget der hedder specialtransporter, eller så er 99% af vores arbejde specialtransporter.

Når vi referere til specialtransport er det som regel fordi opgaven er meget unik, og kræver ekstra fokus på planlægning og udførelse. Der kan være mange forskellige forhold der skal overvejes, ud over de ‘sædvanlige’ tilladelser og krav.

Vanddragen

Et rigtig godt eksempel på en spacialtransport, er vores transport af ‘Torvenes Brøndsløjfe’, eller også kendt blandt aarhusianerne som ‘Vanddragen’

Her var der brug for lidt af hvert, og ud over materiellet skulle der både indhentes en del tilladelser, samt etableres et tæt samarbejde med folkene fra Aarhus Kommune.

Da Vanddragen i hele sit liv på Store Torv, i Aarhus, har været en varm kartoffel, var det vigtigt for vores kunde at vi som transportør kunne indgå i dette samarbejde velvidende at vi kunne opfylde deres krav om diskretion.

Vi siger ikke nej til udfordringer

Du kan roligt kontakte os med din transportopgave, også selv om du måske synes den er lidt mærkelig. Vi har set og hørt det meste, og giver ikke op før end vi har fundet den bedste løsning for dig.

Det kan både være at vi umiddelbart kan løse opgaven selv, eller vi skal gøre brug af vores store og veletablerede netværk til danske, og udenlandske transportvirksomheder. Du skal kun ringe et sted hen, og så sørger vi for resten.

no images were found

Kontakt os

Uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud på din transport-/montageopgave, eller om du er interesseret i mere information og gode vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os på:.​

+45 8624 6000
bomholt@bomholt.dk