Maskintransport

Professionelt grej til opgaven

Vi har blokvogne, der har kapacitet til at foretage en maskintransport på op til 100 tons, og vi transporterer alle former for maskinanlæg og entreprenørmaskiner, Selvom vi holder til i Jylland, så står vi for maskintransport i hele Danmark. Vi har de nødvendige maskiner og nogle dygtige medarbejdere, der kan stå for en hurtig og effektiv transport af maskiner over hele landet.

​De rette maskiner og grej er blot nogle foranstaltninger for at kunne foretage en god maskintransport. Det er også lovpligtigt, at man indhenter tilladelser til transporten både i ind- og udland, hvilket vi naturligvis står for. Ved større maskintransporter, er der også krav om, at der skal følgebiler med, hvilket vi naturligvis også arrangerer.

En komplet aftale fra bestilling af maskintransport til levering

Når du vælger os til at stå for transport af dine maskiner, så får du en god service, hvor alt er arrangeret direkte fra bestilling til levering. Vi kan sørge for at indhente alle de nødvendige tilladelser, og vi har alt det nødvendige materiale, der gør at du blot kan læne dig tilbage og vente på din levering.

Kontakt os

Uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud på din transport-/montageopgave, eller om du er interesseret i mere information og gode vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os på:.​

+45 8624 6000
bomholt@bomholt.dk