Særtransport

Særtransport i alle størrelser

Det er ikke for at prale, men vi er vi eksperter i særtransport. Vi klarer særtransporter i rigtig mange forskellige afskygninger, og vi kører både for private, erhverv og offentlige institutioner.

​Vi holder til i Jylland, men hvis du har brug for særtransport, kører vi gerne ud til afhentninger og leveringer i hele Europa.

Vores arbejde i forbindelse med særtransport

Vi har mange års erfaring med transport af særlig karakter, og vi har blandt andet ADR-bevis, så vi kan transportere farligt gods. Vi råder også over blokvogne med en lasteevne på op til 100 ton, og vi har sættevogne op til 36 meters ladlængde. Vi har desuden hjulsæt til byggekraner og kan altså hjælpe med næsten alt inden for særtransport.

Her er et overblik over de forskellige former for særtransport, som vi kan stå for:
  • Bredt gods
  • Langt gods
  • Højt gods
  • Tungt gods
  • Farligt gods

​Vi har altså både udstyret og erfaringerne til at klare alle former for særtransport, så du kan trygt anvende os, næste gang du skal have afhentet eller leveret specielt gods.

​Kørsel af særtransporter i hele Europa

Vi har, eller sørger for, alle de nødvendige tilladelser til at køre særtransport med specialgods i hele Europa. 

Har du altså brug for at få afhentet eller leveret noget i udlandet, så kan vi stå for det. Vi sørger for at arrangere alt det nødvendige papirarbejde, så du blot kan læne dig tilbage og vente på at få afhentet eller leveret de ønskede materialer via særtransport.

Kontakt os

Uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud på din transport-/montageopgave, eller om du er interesseret i mere information og gode vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os på:.​

+45 8624 6000
bomholt@bomholt.dk