Profil

Om vognmand bomholt a/s

Vores virksomheden blev etableret helt tilbage i 1938, og vi har i tidens løb udført alverdens transportarbejde.
Vi er en nærmest eb lille “familie”, der går meget op i kundetilfredshed og god service. Vi har mange faste kunder, som vi har arbejdet for igennem flere generationer, men vi er altid åbne for at tage imod nye kunder og opgaver.​

Fra starten og til nu har vores mål altid været, at servicere og finde den bedste løsning på vores kunders transportopgaver.
Og kræves der viden eller materiel som vi ikke råder over, så skaffer vi det nødvendige gennem vores store netværk, af samarbejdspartnere.

​Nej, de små bogstaver er med vilje.

Mange studser over at vi skriver hele vores firmanavn med små bogstaver. Grunden til dette er at Niels Bomholt i sin iver glemte de store bogstaver ved selskabsregistreringen, men dette afspejler godt vores filosofi om at alle er lige.

Få et lille kig med i historien

Her nedenfor har vi samlet billeder fra forskellige mærkedage, oplevelser, og ting, der har krydset vores vej gennem tiden.

Kontakt os

Uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud på din transport-/montageopgave, eller om du er interesseret i mere information og gode vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os på:.​

+45 8624 6000
bomholt@bomholt.dk